Szántó Szabolcs - Bölény

Pengehossz: 
130 mm
Pengevastagság: 
6 mm
Acél keménysége: 
59 hrc
Éltípus:
Markolatanyag: 
Választható (lásd egyedi kések)
Extrák: 
A feltüntetett vételár az alapkivitel ára rigor acélból
Készlet állapot:
Ár: 
40 000 Ft
Rendelési információk: 
info ikonA megrendelés leadása csak a készleten levő termékek esetén jelent direkt vásárlást. Feltüntetett árak alapból nem tartalmazzák az estlegesen felmerülő szállítási költségeket, kivéve ott ahol ez külön van jelezve. A „megjegyzés” rovatban bármilyen egyedi igény jelezhető.
Termékleírás: 

Bölény

Egy igazi férfi kés. Bár elvégzi a finomabb, precízebb feladatokat, mégis a keményebb igénybevételre lett tervezve. Megalkotásakor fontos szempont volt az egyszerűség és a nagyfokú használhatóság. Drop point pengeformája, valamint konvex élezése miatt nyugodt szívvel ajánlom vadászatra, bushcraftra, túrázásra.

Kérem, mielőtt dönt egy kés mellett, mindig gondolja át, hogy milyen igénybevételnek lesz kitéve. Például, ha sokat mozog a szabadban, nedves közegben, vagy csak nem szeretne sokszor pepecselni az ápolással, kenegetéssel, akkor Önnek egy rozsdamentes acélt javallok G10 markolatpanellel. Ezek az anyagok nagyon ellenállóak, nem igényelnek túl sok törődést.

Ha viszont szeretné kését exkluzívabbá tenni, akkor mindenképp gondolkodjon egy szép fa vagy csont markolatban.

Nézze át az „Egyedi kések” táblázatot, vagy keressen engem kérdéseivel.

A kés ára rigor acél esetén 40 000 forinttól.

A kés ára sleipner acél esetén 43 000 forinttól.

A kés ára N690 acél esetén 48 000 forinttól.

BŐRTOK (ALAP RANGER): 9500 forint.

KYDEX FEKETE TACO: 8000 forint.

KYDEX FEKETE PANCAKE: 9000 forint.

KYDEX TOKOK ESETÉN AZ ÁR NEM TARTALMAZZA A BÚJTATÓT. MINDEN KYDEX TOK KICSI ÉS NAGY TEKLOCK KOMPATIBILIS.

HEVEDERES BÚJTATÓ: 4000 FORINT.

Köszönöm, hogy a termékemet választotta.

Használja egészséggel.

Szántó Szabolcs 

„Szasza Knives”

Karbantartási és ápolási tanácsok: 

Lehetőség szerint már a használat után közvetlenül töröljük szárazra a kést. Erős szennyeződés esetén pedig enyhén nedves tisztítás után töröljük szárazra.

A természetes anyagok (fa, csont, agancs) felhasználásával készült markolatokat a használattól függően időnként (de legalább félévente) kenjük át valamilyen természetes eredetű ápolószerrel, például lenolajjal vagy parafinolajjal.

A korróziónak kitett, de annak nem ellenálló pengeanyag esetén a használat utáni szárazra törlés különösen fontos és emellett időnként kenjük át nem száradó, egészségre nem ártalmas olajjal, például parafinolajjal, fegyverolajjal.

A bőrtokoknak idővel változhat a rugalmassága, ezért ajánlott félévente valamilyen bőrápoló szerrel kezelni. Kerüljük a kés hosszú időn át tokban való tárolását, mert a bőr megtágulhat, és nem tartja a kést feszesen, lötyögőssé válik.

A kydex tokokat ne tegyük ki sugárzó hőnek, melegnek (pl: autó szélvédője mögött), mert deformálódhat.

Kydex tokok esetén nem ritka jelenség, hogy karcolják a pengét! Ez soha nem a kés hibája! A kydex tokba bejutó por és szennyeződés karcolja a pengét.

Általános garanciális irányelvek:

Az általános garanciális irányelvekről részletesen a GYIK oldán taláható részletes információk.