Nagy István

Nagy István képe
Cégnév: 
NN-Knives Érd
Szakmai bemutatkozás: 

Üdvözlöm!

Családi vállalkozásunkat 1971-ben alapítottuk.

Cégünk orvosi műszerek javításával és gyártásával kezdte meg működését. A sikeres indulást követően ollók, hentes- és szakácskések valamint zsebkések gyártása is bekerült a portfóliónkba.

Mára az N&N Nagy István Érd márkajelzés és a hozzátartozó halforma a kézzel készített termékek közül a legmagasabb minőségét és megbízhatóságot jelképezi több mint 4 évtizede.

Vállalkozásunk immáron 3. generáció óta öregíti a cég hírnevét a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. Késeinket az első lépéstől a késztermékig kézzel készítjük, szigorú minőségellenőrzés mellett. Késeink a legjobb minőségű alapanyagból készülnek. Az általunk gyártott kések 1971 óta a magas minőséget és megbízhatóságot garantálják. A kések markolatai több anyagból rendelhetők: Agancs, az egzotikus gombeira fa és a G10-es anyag.

Vállalkozásunk komplex tevékenysége, a kis-és nagykereskedelmen, valamint a gyártáson túl, magába foglalja a vevőink számára nyújtotta teljes körű szaktanácsadást, az egyedi igényekhez igazodó kiszolgálást.

A több mint 4 évtizedes szakmai tapasztalatnak, elismeréseknek, hagyományoknak, köszönhetően számos márkának magyarországi forgalmazója és teljes körű márka szervize lettünk. Szakműhelyünk márkától függetlenül vállalja finomacéláruk szakszerű élezését.

Reméljük Ön is csatlakozik vásárlóink népes táborához!

Nagy István késkészítő

Portfólió : 
Nagy István késkészítő
Nagy István késkészítő

Történet

Ennyi ideje tag
2 év 4 hét
Címlapra: 
nem

Késkészítő termékei