MK/MKK és a Késekollók közös vásárlói köre

MKK vásárlói kör

A Magyar Késes Közösség és a Késekollók webáruház már 4 éve segíti egymás munkáját. Számos közös ötlettel és videóval mutatták meg, hogy a késes kultúra Magyarországon is jelen van és fejlődőképes!

2022-ben pedig ez az együttműködés egy soha eddig nem látott szintre emelkedik! Aminek a Magyar Kések Közösség tagjai mind a részesei lesznek!

MKK vásárlói kör

Mi az MKK vásárlói kör?

Ez egy nagyszerű kedvezményrendszer, mely minden regisztrált tagnak 5% kedvezményt biztosít minden kesekollok.hu termékre. Mindig, mindenre, azonnal.

Hogyan lehetek ennek a körnek a tagja?

Először regisztrálj a magyarkesek honlapján. Ezután regisztrálj a kesekollok.hu honlapján is. Fontos, hogy mindkét regisztrációnál ugyanazt az emailcímet használd. Ez alapján azonosít téged a kedvezményrendszer. Ha eltérő emailcímeket adsz meg a folyamat során, a rendszer nem tud azonosítani, és nem lesz látható a tagságod a vásárlások során. A két regisztrációt követően véglegesítsd az MK/MKK regisztrációt itt az oldalon. (Ezt a tagdíj befizetésével tudod megtenni) Ezek után megkapod a végleges tagságodat és Discord meghívódat is, valamint a rendszer visszaigazolja a kesekollok számára, hogy MK/MKK tag vagy. A rendszer automatikusan beléptet az MKK vásárlói körbe. Ezt általában 24 órán belül megteszi, de előfordul, hogy 1 munkanapig tart a folyamat.

Amennyiben minden rendben lezajlott, és bejelentkezel a kesekollok.hu weboldalon, akkor minden termék ára már kedvezményesen jelenik meg neked. És ennyi!

Nincsenek különböző idétlen kupon nevek, nem kell megjegyzés rovatba kódókat pötyögni.

Mi az a videós kedvezmény? Hogyan tudom azt aktiválni?

Itt neked MK/MKK tagnak már semmit sem kell aktiválnod. Nincs semmi dolgod, csak rányomni a termékre. A rendszer automatikusan tudni fogja, mely termékek szerepelnek az aktuális videóban és azonnal a 10%-kal csökkentett vételárat jeleníti meg neked. Tehát itt sem kell kódokat vagy kuponokat aktiválnod.

FONTOS!! KÉRLEK OLVASD VÉGIG!!!

A kedvezmények csak a kesekollok webáruház termékeire vonatkoznak! A kedvezmények más kedvezményekkel és akciókkal nem vonhatóak össze! Ez azt jelenti, hogy a videós termékek esetén nem adódnak össze az alap és a videós kedvezmények. Egyszerűen leírva, ezeknél a termékeknél 5+5% kedvezmény jár a tagoknak. A videós termékek extra kedvezménye minden esetben a videó megjelenésétől számított 60 napig él. Csak azoknál a videóknál él a kedvezmény, ahol a videó elején ezt az ikont látod!!

MKK vásárlói kör

Ha a videóban több termék is szerepel, akkor a kiemelt termékre (ennek neve és típusa a videóban ki lesz emelve!!) vonatkozik a kedvezmény!

Ha az MK/MKK tag tagságát megszűnteti, a kedvezmények automatikusan megszűnnek a további vásárlások alkalmával.

A változtatások jogát a Magyar Késes Közösség és Késekollók webáruház minden esetben fenntartja.

 

Köszöntünk tagjaink között! Kellemes böngészést és vásárlást!

 

MK/MKK